Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin únor 2023

Vážení obchodní přátelé,

představujeme Vám druhý letošní info-bulletin s novinkami, které jsme pro Vás připravili. Od začátku ledna nabízíme školení z oborů EZS, CCTV, EVS, EPS a SKS. Přihlásit se můžete na našem webu www.varnet.cz.
Na našem eshopu jsme pro Vás nově připravili možnost porovnávat výrobky podle technických parametrů. Do porovnávače je možné vkládat libovolné výrobky, porovnávat technické parametry, cenu, skladovou dostupnost, případně zobrazovat pouze rozdíly mezi vybranými modely výrobků.

Porovnávač

V oboru EZS je možné na našem webu získat praktický dárek za 1,- Kč k nákupu produktů značky Jablotron. Ke každé e-shopové objednávce produktů značky Jablotron v hodnotě více než 15 000,- Kč bez DPH dostanete dárek za 1,- Kč. Každý zákazník má nárok maximálně na 3 různé dárky. Platnost akce je od 25. 1. do 28. 2. 2023, více informací získáte na našem webu.
Nabídku výrobce PARADOX rozšiřujeme o venkovní domovní video zvonek BD7 s Full HD rozlišením. Zazvonění z tohoto zvonku je signalizováno v nové mobilní aplikaci BlueEye, kde lze návštěvu vidět a mluvit s ní. Současně se může v objektu signalizovat zvonění externím zvonkem DBC5. Komunikace s aplikací BlueEye probíhá přes WiFi síť a Swan server. Ve video zvonku lze nastavit detekci pohybu, kdy se při pohybu v hlídané oblasti uloží do paměti záznam a uživatel se pak v aplikaci může podívat, kdo se v prostoru před video zvonkem pohyboval. 
K prodloužení bezdrátového signálu u ústředen SP/MG se používá opakovač signálu RPT1. Výrobce PARADOX přichází s variantou RPT1+, kdy je opakovač osazen v plastovém boxu včetně záložních baterií. Výhodou je i ukrytí antény uvnitř plastového boxu a jednodušší montáž.
 
Sortiment Dahua v oboru CCTV rozšiřujeme o zajímavý model panoramatické 180° fullcolor IP kamery IPC-PDW5849-A180-E2-ASTE v provedení dome ball s duálním objektivem. Kamera poskytuje ochranu perimetru nejen klasifikací objektů, ale i za pomoci sledování pohyblivých cílů funkcí EPTZ. Dále detekuje přidaný nebo chybějící objekt, počítá osoby a tvoří heat mapy. Nabídku příslušenství doplňujeme o android box DS04-AI400 pro přímé zobrazení na reklamních LCD monitorech. Nově nabízíme také IP reproduktor VCS-SH30 pro audio stream ke komplexnímu ovládání bezpečnostního řešení kamerového systému.
 
Novinkou v nabídce značky Commax je videotelefon CDV-70QT s úhlopříčkou 7 palců, který lze připojit k WiFi a pro video hovor s dveřní stanicí využít také mobilní aplikaci. Dále lze připojit až dvě dveřní jednotky, dvě CCTV kamery s maximálním rozlišením 2 Mpx a také pořídit záznam na SD kartu.
V sortimentu přístupových systémů přišel výrobce 2N s novou mobilní aplikací 2N AppeAR. Tato mobilní aplikace obsahuje 3D modely produktů 2N a Vy máte možnost zákazníkovi nabídnout virtuální instalaci interkomu nebo čtečky přímo na jeho budově v rozšířené realitě. Pro lepší představu o možnostech aplikace můžete shlédnout video. Softwarová licence 2N® ACCESS COMMANDER 2.5 distribuuje nově správný čas do připojených interkomů a čteček díky funkci NTP serveru – užitečná funkce vhodná zejména při instalacích, které nemají přístup k internetu.
Nejnovější integrace produktů společnosti 2N přináší audio i video hovory přímo v aplikaci MS Teams, ať jste kdekoli. Podporuje klienta na počítači i v mobilu a umožní záznam přijatých i zmeškaných hovorů včetně jejich přehrávání. Lze volat jednotlivým uživatelům i skupinám.

Váš aktuální individuální ceník si můžete po přihlášení stáhnout na našem webu.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
PARADOX
Venkovní domovní video zvonek s Full HD rozlišením. Zazvonění je signalizováno v aplikaci BlueEye, kde lze s návštěvou komunikovat s přenosem obrazu a hlasu. Kromě aplikace lze v objektu signalizovat zvonění externím zvonkem DBC5. Komunikace s aplikací BlueEye probíhá přes WiFi síť a Swan server. ON-line komunikace je zdarma a ukládání obrazu je zpoplatněné. Ve video zvonku lze nastavit detekci pohybu, kdy se při pohybu v hlídané oblasti uloží do paměti záznam a uživatel se pak v aplikaci může podívat, kdo se v prostoru před video zvonkem pohyboval.
PARADOX
Aplikace pro ovládání ústředen pomocí mobilního zařízení s OS Android. Uživatel si nainstaluje aplikaci přímo z Google play. Pro připojení k ústředně je možné použít službu SWAN, která nepotřebuje veřejnou IP adresu. Tato služba je zpoplatněna, po měsíčním zkušebním bezplatném provozu si může uživatel službu SWAN serveru předplatit na 1 rok nebo na 3 roky. V případě, že uživatel má na objektu pevnou veřejnou IP adresu, není nutné využívat službu SWAN. Spojení na pevnou IP adresu je bez poplatku.
Kamerové Systémy
DAHUA
Starlight full color panoramatická IP kamera řady WizMind umělé inteligence s vysokou citlivostí snímače. Kamera má 2 fixní objektivy 3,6 mm a výsledný panoramatický obraz (úhel záběru 180°) má rozlišení 8 Mpix při 25 snímků/s. Bílý LED přísvit 40 m pro rozšířené možnosti instalace. Ochrana perimetru a detekce pohybu SMD s klasifikací objektů, přidaný a chybějící objekt, počítání osob, heat mapy. Díky pokročilým algoritmům detekce a sledování cílů dokáže technologie Dahua EPTZ současně přiblížit a sledovat více osob a vozidel, které spustí poplach. Integrovaný mikrofon a reproduktor s možností přehrávání přednastaveného i vlastního oznámení, obousměrná komunikace.
DAHUA
Venkovní IP reproduktor z lehké kovové slitiny, umožňuje přehrávat live audio stream prostřednictvím síťového připojení nebo obsah z vložené microSD karty (až 512 MB), integrovaný mikrofon, podpora formátů MP3, G.711a/u.G. 722, napájení PoE+ nebo 24 VDC/max.15 W. Rozměry s držákem: š 226 x v 171 x h 309 mm, hmotnost 1,5kg, odolný proti povětrnostním vlivům - třída ochrany IP67, teplotní rozsah -40 až 60°C. Určen prouze pro použití se softwarem DSS a rekordéry NVR řady 5.
Elektronické Vstupní Systémy
COMMAX
Hands-free videotelefon 7" ve stříbrném provedení s Wifi pro přenos volání na mobilní aplikaci Hey Call. Má k dispozici vstupy pro dvě dveřní stanice, dvě doplňkové kamery (CVBS/AHD). Ovládání telefonu je pomocí dotykové obrazovky. Tento typ videotelefonu umožňuje přímé ovládání výstupů pro zámky u dveřních stanic. Důležitou funkcí je videopaměť se záznamem videosekvencí / foto na SD kartu (max. kapacita 256 GB). Umožňuje interkomovou komunikaci s dalšími videotelefony a audiotelefony DP-4VHP. Napájení 230 VAC.