Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin říjen 2022

Vážení obchodní přátelé,

se začátkem podzimu přicházíme s dalším info-bulletinem, ve kterém Vám nabízíme velký výběr aktuálních novinek a zajímavých informací z našeho sortimentu.

V oboru EZS jsme nabídku značky PARADOX doplnili o nový bezdrátový expandér ZX22, který slouží pro připojení dvou drátových detektorů k bezdrátové nadstavbě RTX3/MAGELLAN. Expandér má velmi malý proudový odběr a napájení je možné zajistit z adaptéru nebo baterie. Pracovní teplota expandéru je v rozmezí -20 až 50°C.

V sortimentu Hikvision je do konce října aktuálně ve zvýhodněné akční nabídce řada IP kamer dome ball s motorickými objektivy (DS-2CD2Hxxxx). V nabídce IP interkomů Hikvision naleznete akční nabídku na vybrané sady videotelefonů v IP a 2-vodičovém provedení s platností do 21. října. Na obě akční nabídky je poskytnuto zvýhodnění 45%.
V oboru CCTV jsme rozšířili sortiment Dahua o nové kamery s vlastností "Smart Dual přísvit", naleznete je pomocí filtru výrobků na našem e-shopu. Tyto kamery jsou vybaveny současně infračerveným a bílým LED světlem. V nočním režimu kamera aktivuje neviditelné infračervené světlo, které neruší okolí a zobrazí černobílý obraz monitorované scény. Jakmile sledovaný perimetr naruší osoba nebo vozidlo, kamera se přepne do barevného režimu a aktivuje viditelné bílé světlo. V barevném režimu získáváte detailnější informace o sledovaných objektech. V aktuální nabídce je touto vlastností vybavena například bullet IP kamera IPC-HFW2449S-S-IL nebo kamera dome ball IPC-HDW2449T-S-IL.

V přístupových systémech zavádíme do prodeje novou čtečku RAKZ-BT. Jedná se o autonomní/systémovou čtečku karet s klávesnicí, zvonkovým tlačítkem a s možností ovládat čtečku přes Bluetooth s podporou mobilní aplikace Tuya. Autorizace uživatele je možná zadáním kódu, přiložením karty EM nebo potvrzení karty kódem. U rodinných domů najde jistě využití i zvonkové tlačítko, které je implementováno v těle čtečky.
Oblíbený modulární systém dveřních stanic Dahua VTO4202 nabízíme nově také v černé barvě. Všechny komponenty tohoto systému máme již na našich skladech.
Nabídku Farfisa rozšiřujeme o nový videotelefon se sluchátkem AT9262, který je kompatibilní se systémem Duo. Tento videotelefon obsahuje LCD obrazovku s úhlopříčkou 4,3“, čtyři velká uživatelská tlačítka, ergonomické sluchátko, světelnou indikaci a jednoduché intuitivní ikony na ovládání.
V sortimentu přístupových systémů výrobce 2N proběhla změna licenční politiky. Jednoduše upgradujte interkomy 2N na verzi OS 2.35 a některé dříve licencované funkce budou nyní zahrnuty v ceně zařízení. U licence GOLD navíc došlo ke snížení ceny a přístupové jednotky 2N Access Unit již nebudou potřebovat žádné další licence. Upgrade interkomu IP Style na nejnovější 2N OS 2.35 Vám přinese další zajímavou funkci, kterou je obousměrné video komunikace. Tato funkce je vhodná pro recepce, nebo se hodí jako pomocník pro návštěvníky se sluchovým handicapem.
 
V oboru CEL-TEC upozorňujeme na novou inspekční kameru Endoskop Wifi F 280 s dvěma objektivy, která může bezdrátově pracovat s mobilními zařízeními Android  a iOS. Pro sledování obrazu stačí nainstalovat aplikaci na telefon nebo tablet. Rukojeť je navíc vybavena praktickým držákem na telefon. Přední kamera je osazena 8 výkonnými LED s regulovatelnou intenzitou svitu a voděodolná dle standardu IP68. Díky tomu je vhodná pro inspekci podvodních prostředí, motorových vozidel, kanalizačních potrubí a dalších těžko přístupných prostor.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
PARADOX
Bezdrátový expandér ZX22 slouží pro připojení dvou drátových detektorů k bezdrátové nadstavbě RTX3/MAGELLAN. Pokud budou k bezdrátovému expandéru připojeny detektory s potřebou napájení, například PIR, je třeba zajistit toto napájení ze zálohovaného zdroje. V případě připojení detektorů bez napájení (magnetické kontakty) je možné expandér napájet pouze z baterie.
Kamerové Systémy
HIKVISION
IP venkovní dome ball kamera, rozlišení 4 Mpix 1/3" Progressive Scan CMOS s maximálním rozlišením 2688 × 1520, objektiv se záběrem 95.8° - 29.2°, světelná citlivost 0.005 Lux, AcuSense 2.generace, 3-axiální nastavení, kamera podporuje funkce3D Digital Noise Reduction, BLC a WDR 120dB, ochranu zařízení zajišťuje krytí IP67, napájení kamery je 12VDC nebo PoE, tři nezávislé streamy.
DAHUA
Venkovní mini bullet IP kamera technologie Starlight full color s vysoce citlivým snímačem a barevným zobrazením v denním i nočním režimu. Bílé LED světlo pro rozšířené možnosti instalace. Integrovaný mikrofon. Kamera je vybavena inteligentní detekcí, detekuje průchod a vstup do vyznačeného prostoru.
Elektronické Vstupní Systémy
DAHUA
Rozšiřující dveřní 1/2 modul se čtečkou sloužící k odemknutí dveří pomocí karty nebo čipu ve formátu EM 125 kHz. Modul je určen pro rozšíření hlavní dveřní jednotky VTO4202FB-P-S2.
VAR-TEC
Autonomní/systémová čtečka karet s klávesnicí, zvonkovým tlačítkem a s možností ovládat čtečku přes Bluetooth s podporou mobilní aplikace Tuya. Výstupní signál ze čtečky je v provedení relé/Wiegand. Autorizace uživatele je možná zadáním kódu, přiložením karty nebo potvrzení karty kódem. Pro obsluhu dveří je možné dále využít vstup pro odchodové tlačítko. Prostřednictvím Wiegand výstupu lze připojit do nadřazené řídící jednotky (například AC800NTx/BC800NT4).
FARFISA
Barevný videotelefon série ASTRO v bílém provedení. Telefon je kompatibilní se systémem DUO. Obrazovka o velikosti 4,3“. Volba různých vyzváněcích tónů pro zvonění od dveřní stanice i pro zvonění od dveří bytu. Nastavitelná délka a hlasitost všech vyzváněcích tónů. Ovládání videotelefonu pomocí klasických mechanických tlačítek.
Spotřební Elektronika s Nápadem
CEL-TEC
Inspekční kamera s dvěma objektivy, která může bezdrátově pracovat s mobilními zařízeními Android a iOS. Přední kamera je osazena 8 výkonnými LED s regulovatelnou intenzitou svitu. Rozlišení přední i boční kamery až 1080p Různé režimy zobrazení: pouze přední kamera, pouze boční kamera, obě kamery zároveň. Beztrátové spojení s mobilním telefonem pomocí Wi-Fi - aplikace pro Android a iOS. Držák mobilního telefonu pro snadné používání. Voděodolnost dle standardu IP68. Kapacita baterie 2600 mAh, provozní doba až 5 hodin.