Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin listopad 2022

Vážení obchodní přátelé,

ve spolupráci s firmami Hikvision a Dahua jsme pro Vás na závěr letošního roku připravili dvě zajímavé akce. Za nákup sortimentu značky Hikvision od 1. 11 do 30. 11. 2022 můžete opět získat Lego jako vánoční dárek. Více informací včetně podmínek této akce získáte na našem webu. U značky Dahua jsou v akční nabídce vybrané IP kamery s technologii Full Color a vybrané videotelefony do 31. 12. 2022.
 
V oboru EZS zařazujeme do prodeje větší množství novinek od firmy Jablotron. Mezi zcela novými výrobky naleznete například venkovní bezdrátový dvou zónový PIR detektor JA-169P. Optická část detektoru obsahuje dva snímače PIR s logikou AND. Poplachový signál vznikne pouze v případě, že dojde k protnutí obou detekčních rovin současně. Již známé výrobky, jako jsou například klávesnice, ovládací segmenty, magnety a kryty venkovních sirén, jsou nyní k dispozici také v šedém nebo antracitovém provedení. Pro kompletní přehled nových výrobků Jablotron navštivte novinky v oboru EZS
 
Sortiment Hikvision v oboru CCTV rozšiřujeme o datové WiFi pojítko DS-3WF02C-5AC/O s teoretickou maximální přenosovou rychlostí 867 Mbps . Tato vylepšená verze datového spoje pro venkovní použití pracuje v pásmu nad 5GHz s dosahem až 5 km. Hlavní předností je velmi jednoduchá konfigurace.
V nabídce sortimentu Dahua dochází ke generační obměně záznamových zařízení NVR s označením -S3. Jedná se například o modely NVR2104-S3 a NVR2108-S3. Tato záznamová zařízení obsahují umělou inteligenci, která využívá IP kamery na filtrování osob a vozidel při detekci pohybu. Mezi dalšími novinkami upozorňujeme na nový model IP bullet kamery IPC-HFW3441T-AS-P se širokoúhlým fixním objektivem 180° a rozlišením 4 Mpix.
 
Nabídku IP videotelefonů Dahua rozšiřujeme o nové dveřní jednotky řady "consumer" VTO2301R-P a VTO2311R-WP. Dalšími novinkami jsou dveřní stanice VTO3311Q-WP a VTO3312Q-P, které jsou zajímavé tím, že nabízí přizpůsobitelný počet tlačítek zvonku (1, 2 nebo 4 tlačítka). Komponenty pro úpravu počtu tlačítek jsou součástí balení.
Pro napájení střídavých elektromechanických zámků zařazujeme do prodeje transformátor ZTR-15-12 se střídavým výstupním napětím 4/8/12V v provedení na DIN lištu.
 
V oboru CEL-TEC nově nabízíme sortiment pro chytrou domácnost. Jedná se o chytré zásuvky a prodlužovací napájecí kabel. Uvedená zařízení je možné ovládat pomocí mobilní aplikace NOUS Smart Home/Tuya Smart. Současně je k dispozici možnost správy napájení, kde můžete sledovat aktuální napětí, proud, aktuální celkový výkon nebo zobrazit protokol spotřeby za každý měsíc a den. Všechna připojená zařízení lze zapínat/vypínat v přesný čas pomocí časovače nebo rozvrhu na základě vaší denní rutiny. Zapínáním a vypínáním zařízení v naplánovaný čas lze také ušetřit energii a čas.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
JABLOTRON
JA-114E-AN je přístupový modul s LCD displejem, ovládacími klávesami a čtečkou RFID pro ovládání zabezpečovacího systému. Obsahuje jeden ovládací segment, a pokud je potřeba, může být vybaven až 20 ovládacími segmenty JA-192E-AN.
JABLOTRON
Detektor je určen k detekci pohybu osob ve venkovním prostředí. Optická část detektoru obsahuje dva snímače PIR s logikou AND. Poplachový signál vznikne pouze v případě, že dojde k protnutí obou detekčních rovin současně.
Kamerové Systémy
HIKVISION
Venkovní WiFi pojítko 5GHz pojítko 802.11n, frekvence 5GHz, dosah cca 5 km, propustnost 867 Mbps, spojení bod-bod nebo bod-AP, zabezpečení WPA-PSK/WPA-PSK, konfigurace přes webové rozhraní/SSH, napájení 12Vdc/1A (pasivní PoE), adaptér součástí balení, provozní teplota -30°- 70°C, balení obsahuje 1 ks.
DAHUA
Ekonomické záznamové zařízení řady Lite. Tato řada nabízí standardní detekci pohybu nebo detekci pohybu SMD Plus a ochranu perimetru za podpory připojené kamery. Plastový kryt.
DAHUA
Venkovní kompaktní IP kamera řady WizSense, širokoúhlý fixní objektiv 180°, ePTZ funkce, integrovaný mikrofon, Smart IR přísvit 20 m. Tato řada nabízí standardní detekci pohybu, AI umělou inteligenci a IVS pravidla: ochrana perimetru, rozpoznání osoby a vozidla, klasifikace objektů SMD3.0.
Elektronické Vstupní Systémy
DAHUA
Venkovní dveřní WIFI jednotka s kamerou. Komunikace po SIP protokolu. Obsahuje kameru, IR přisvit, přizpůsobitelný počet tlačítek zvonku (1,2 nebo 4 tlačítka), čtečku karet, reproduktor, mikrofon a 1x relé pro ovládání dveřního zámku.
Spotřební Elektronika s Nápadem
CEL-TEC
Chytrý prodlužovací kabel Nous A5 WiFi Tuya. Vstupní napětí 230V ~ 50 / 60Hz, zatížitelnost: max. 15 A, USB: 5V / 3,1 A (celkem), materiál: VO plast (odolný proti ohni a UV záření), Wi-Fi: 802.11 b/g/n, 2,4Ghz (pouze), rozměry: 26 x 6,5 x 4 cm, délka kabelu 1,50 metrů. Bezplatná aplikace Nous Smart Home (IOS 8.0+ a Android 4.4+), podpora aplikace Tuya Smart, snadné zprovoznění.
CEL-TEC
Chytrá zásuvka NOUS A1 WiFi se sledováním spotřeby energie. Výkon 3450 W (15 A), zařízení lze ovládat odkudkoli, časovač a plánování, bezplatná aplikace Nous Smart Home pro Android a iOS. Podpora aplikace Tuya Smart, snadné nastavení a používání. Hlasové ovládání přes Google Home nebo Amazon Alexa, záznam o spotřebě energie. Nejmenší chytrá zásuvka na trhu (zabírá pouze jeden slot).