Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin leden 2023

Vážení obchodní přátelé,

od 2. 1. 2023 otevřel VARNET v Ostravě svoji novou pobočku. Nová pobočka v Ostravě se nachází v prostorech velkoobchodu s elektroinstalačním materiálem a svítidly Stanislav Janča. Zde podobně jako s naší mateřskou společností ELKOV elektro nabídneme našim zákazníkům vše pro pohodlný a rychlý nákup sortimentu slaboproudých a silnoproudých technologií. Nové prodejní prostory VARNET zahrnují showroom, skladové prostory, školící místnost a také pohodlné parkování.
Od 1. 1. 2023 upravil výrobce Dahua prodejní ceny v celém sortimentu CCTV. Na našem webu je možné stáhnout Váš individuální ceník, kde je promítnuta změna jak koncových, tak i prodejních cen v naší nabídce.
 
V oboru EZS zařazujeme do prodeje další novinky od firmy Jablotron. Jedná se o dotykové klávesnice pro venkovní prostředí v černé a bílé barvě JA-121E-BK/WH. Tyto klávesnice nabízí jedinečné propojení moderního designu s duální technologií čtení médií. Čelní plocha je vyrobena ze speciálního syntetického tvrzeného skla, které nelze snadno poškrábat klíči nebo jinými tvrdými předměty. K těmto klávesnicím jsou současně k dispozici montážní podložky WRE-KU68-BK/WH a povrchové montážní krabičky WRE-SC-BK/WH.
V sortimentu výrobce Paradox došlo k hardwarovému upgradu ústředny MG5050. Vzhledem k ukončení výroby mikroprocesoru a dalších součástek je k dispozici nová ústředna označená MG5050+. Všechny hlavní vlastnosti ústředny zůstaly zachovány, podrobnější informace najdete na této webové stránce.  Do nabídky zařazujeme vybrané infrazávory Optex. Pokud tyto infrazávory používáte ve svých instalacích a projektech neváhejte nás oslovit pro zpracování nabídky. Infrazávory jsou k dispozici skladem.
 
Sortiment Hikvision v oboru CCTV rozšiřujeme nabídku Wifi setů o NK42W0H-1T(WD)(D)/EU se čtyřmi bullet kamerami a o NK42W1H-1T(WD)(B) se čtyřmi kamerami dome. Tyto cenově výhodné sety nabízí velmi jednouchou instalaci a záznamové zařízení s integrovaným Wifi routerem. Součástí setu je předinstalovaný HDD 1TB značky Western Digital.
V sortimentu Dahua dochází ke generační obměně IP kamer. Příkladem je stávající modelová verze IPC-HFW2431S-S-S2, u které aktuálně doprodáváme skladové zásoby. Nově je k dispozici verze IP kamery IPC-HFW2441S-S s integrovaným mikrofonem a umělou inteligencí SMD Plus pro ochranu perimetru detekcí osob a vozidel. Nabízíme také výrazné slevy na koaxiální kabely v různém provedení a balení.
 
Do datových rozvaděčů nabízíme tři nové verze vertikálních lišt. S výškou 18U pro nástěnné rozvaděče a s výškou 32 nebo 42U pro stojanové rozvaděče. Do menších rozvaděčů lze lišty zkrátit.

Váš aktuální individuální ceník si můžete po přihlášení stáhnout na našem webu.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
PARADOX
Zabezpečovací ústředna smíšeného typu MAGELLAN je určena pro malé až střední aplikace. Ústředna je již na desce osazena bezdrátovým přijímačem 868MHz a to ji předurčuje pro bezdrátové instalace. Kromě této možnosti připojení čidel je na desce možnost využít 5 vstupů s možností připojit 10 NC zón v ATZ zapojení. Ústředny je možné rozdělit na dva podsystémy a pro ovládání systému využívat 32 uživatelských kódů / bezdrátových klíčenek.
JABLOTRON
Dotyková klávesnice nabízí jedinečné propojení moderního designu s duální technologií čtení médií. Čelní plocha je vyrobena ze speciálního syntetického tvrzeného skla, které nelze snadno poškrábat klíči nebo jinými tvrdými předměty.
Kamerové Systémy
HIKVISION
Set výrobků pro IP systém, skládající se ze 4 ks WiFi bullet kamer DS-2CV1021G1-IDW s rozlišením 2 Mpx, 1 ks NVR rekordéru DS-7104NI-K1/W/M/C 4CH s WiFi a 1x HDD 1TB, včetně napájecích zdrojů. Rozlišení kamer 1920 x 1080 px, citlivost 0.018 Lux, digitální WDR, objektiv f 2.8 mm, napájení 12V DC/0,5A (napájecí zdroje jsou součástí dodávky), IR přísvit 30m, Kompletní balení obsahuje 4 WiFi kamery včetně 4 ks napájecích zdrojů, NVR rekordér s nainstalovaným 1TB HDD + napájecí zdroj, HDMI a UTP kabel.
DAHUA
Venkovní IP kamera řady WizSense s vysoce citlivým snímačem Starlight a umělou inteligencí SMD Plus pro ochranu perimetru detekcí osob a vozidel. 4 Mpix rozlišení, smart IR přísvit 30 m, fixní objektiv 2,8 mm (úhel 95°), integrovaný mikrofon. Ukázková videa výrobce Dahua na youtube.
DAHUA
Venkovní IP kamera řady WizSense s vysoce citlivým snímačem Starlight a umělou inteligencí SMD Plus pro ochranu perimetru detekcí osob a vozidel. 4 Mpix rozlišení, smart IR přísvit 40 m, motorický objektiv 2,7-13,5 mm (104°-29°), integrovaný mikrofon a slot pro micro SD kartu. Výhodou této kamery je možnost otočení obrazu o 90° a použít ji pro monitorování úzkých uliček a chodeb tzv."corridor mode". Otáčení ve třech osách.
Strukturované Kabelážní Systémy
LAN-TEC
Vertikální lišta výšky 32U do 19" datového rozvaděče řady P, pro montáž příslušenství s bočním nebo předním/zadním úchytem. Lišta je pro větší přehlednost na přední straně označena čísly pozic. Lištu lze zkrátit pro instalaci do rozvaděčů o výšce 22U a 27U. Prodej po 1 ks.