Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin leden 2022

Vážení obchodní přátelé,

představujeme Vám první letošní info-bulletin s novinkami, které jsme pro Vás připravili. Od začátku ledna nabízíme on-line školení formou webinářů z oborů EZS, CCTV, EVS  a SKS. Přihlásit se můžete na našem webu www.varnet.cz. Věříme, že se v průběhu roku budeme moci setkávat na našich školeních opět i osobně.
 
V oboru EZS jsme doplnili nabídku značky PARADOX o novou bezdrátovou sirénu SR230-868, která nahrazuje původní model SR130-868 . Jedná se o HW obměnu a přechod na novější elektronické prvky. Vzhled, funkce i cena zůstávají stejné.
 
U technologie Dahua v oboru CCTV rozšiřujeme nabídku o dalších 50 nových výrobků a současně navyšujeme skladovou dostupnost této značky. Výrobky najdete na všech našich pobočkách.
V nabídce Hikvision upozorňujeme na speciální kamery pro automatické čtení registračních značek (ANPR). Například model DS-2CD7A26G0/P-IZS je schopen snímat registrační značky automobilů až do rychlosti 120 km/h. S návrhem a zprovozněním Vám rádi pomůžeme.

V oboru EVS rozšiřujeme nabídku modulárního videotelefonu V-line o nový modul čtečky otisků prstů MOD-FP. Pomocí tohoto modulu si může uživatel pohodlně otevřít vstupní dveře pomocí otisku prstu.
V sortimentu IP videotelefonů Dahua zařazujeme do nabídky 7" vnitřní jednotky s možností 2-vodičové instalace.
V nabídce přístupového systému Hikvision je nově k dispozici terminál pro rozpoznání obličeje DS-K1T680DF-E1. Tento terminál s 8“ dotykovým LCD displejem je vybavený čtečkou otisků prstů a RFID čtečkou. Dále obsahuje interní paměť s kapacitou 100.000 snímků obličejů, 100.000 RFID karet, 10.000 otisků prstů a 150.000 zaznamenaných událostí. Terminál současně nabízí možnost videohovoru s IP videotelefony Hikvison.

V oboru EPS doplňujeme nabídku o kabel SHKFH- 3x2x0,5 s certifikací B2ca, který je možné použít například pro systémy EZS jako certifikovanou náhradu za běžně používaný sdělovací kabel. Třída B2ca je v klasifikaci B2ca-s1-d1 vyžadována dle vyhlášky č.23/2008 Sb. pro kabely volně instalované a vedoucí přes chráněné únikové cesty v budovách typu - jesle, JIP, ARO, operační sál, lůžková oddělení nemocnic, lůžkové části zařízení sociální péče, v prostorách určených pro veřejnost, v únikových cestách u staveb pro bydlení (mimo rodinné domy) a staveb pro ubytování více jak 20 osob (hotely, internáty, apod.).

V oboru strukturované kabeláže rozšiřujeme nabídku nástěnných datových rozvaděčů v šedé barvě. Jedná se o 19“ nástěnné rozložené rozvaděče 12 a 15U (600x450) a složené 12U (600x450, 600x600).
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
PARADOX
Bezdrátová venkovní siréna s akustickou a optickou signalizací. Určena k ústřednám SPECTRA SP, MAGELLAN a EVO. Signalizace je řešena piezoměničem a 4 x vysoce svítivými LED.Tamper kontroluje otevření krytu a sejmutí sirény ze zdi. Dohled přítomnosti sirény provádí jak ústředna, tak i siréna, kontrolován je i stav baterií. Příkazem na klávesnici lze vyřadit tamper pro provedení servisního zásahu. Napájení je zajištěno pomocí 3 alkalických baterií C, které jsou standardní součást dodávky. Siréna je dodávána pro frekvenci 868 MHz.
Kamerové Systémy
HIKVISION
Venkovní bullet IP kamera ANPR, čtení SPZ, rozlišení 2 MPix, H265+, nízká světelná citlivost 0,002 Lux, DarkFighter; WDR 140 dB, ICR, EXIR přísvit 100m, 3-axiální nastavení, motor zoom objektiv 8-32 mm, alarm IN/OUT, podporuje záznam na micro SD kartu (max. 256GB), pět nezávislých streamů.
DAHUA
Venkovní dome ball IP kamera technologie Starlight full collor s vysoce citlivým snímačem a barevným zobrazením v denním i nočním režimu. Bílé LED světlo pro rozšířené možnosti instalace. Integrovaný mikrofon. Kamera je vybavena inteligentní detekcí, detekuje průchod a vstup do vyznačeného prostoru.
Elektronické Vstupní Systémy
V-LINE
Rozšiřující dveřní modul čtečky otisků prstů sloužící pro odemknutí dveří pomocí otisku prstu. Modul je určen pro rozšíření hlavního modulu MOD-AUD a MOD-VM170.
DAHUA
Vnitřní zobrazovací handsfree jednotka pro IP videotelefony řady DAHUA s barevným LCD 7" dotykovým displejem, slotem na microSD kartu, reproduktorem a mikrofonem. Je určena pro povrchovou montáž. Komunikace po SIP protokolu, ve venkovní jednotce musí být SIP firmware. Možnost připojení tlačítka zvonku od bytových dveří, 6 alarmových vstupů a 1 výstup, hodiny a datum.
HIKVISION
Vstupní terminál s rozpoznáváním obličeje s 8" dotykovým displejem, čtečkou Mifare karet a otisků prstů. Operační systém Embedded Linux System, 2 Mpx duální kamera, WDR, širokoúhlý objektiv, vestavěná RFID čtečka pro čipy a karty Mifare, čtečka otisků prstů, módy rozpoznávání tváře 1:1 a 1: N < 0.2 s na osobu, doporučená montážní výška 1,4 až 1,9 m, komunikace přes RJ-45 10/100Mbps, odchodové tlačítko, venkovní krytí IP65, provozní teplota: -30°C až 60°C, napájení: 12-24 VDC/3 A nebo PoE.
Strukturované Kabelážní Systémy
LAN-TEC
19“ nástěnný datový rozvaděč se skleněnými dveřmi, dodávaný ve smontovaném stavu. Pevná svařovaná konstrukce, skelet z ocelového plechu, šedá prášková barva. Skleněné dveře umožňují okamžitý přehled o stavu zařízení uvnitř rozvaděče. Vhodné pro malé sítě nebo koncová místa velkých sítí.