Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin květen 2021

Vážení obchodní přátelé,

na webu jsme upravili zobrazení vystavených faktur a doplnili možnost stažení ve formátu PDF. Nové zobrazení faktur najdete po přihlášení na našem webu pod Vaším účtem. Současně jsme zveřejnili na našem YouTube kanále sedmnáct videí z pořádaných webinářů. Můžete shlédnout video prezentace ze všech oborů pro různé technologie a témata.
 
V oboru EZS rozšiřujeme nabídku magnetických kontaktů. Jedná se o dvoudrátový, široký, závrtný SD-75, který je určen pro zápustnou montáž pro kovová vrata a magnetický kontakt SM-25 pro povrchovou montáž bez drátového vývodu. Nabídku venkovních sirén doplňujeme o model BLADE 01-S blue s akustickou a optickou signalizací poplachu.
 
Ve spolupráci s firmou Hikvision jsme pro Vás připravili zajímavou akční nabídku. Při nákupu setů DVR/NVR značky Hikvision získáte HDD se slevou 50 %“. Pro lepší přehlednost této nabídky jsme připravili „sety“, které na našem webu naleznete označené štítkem Hik PROMO.  V těchto zvýhodněných setech můžete pořídit téměř všechny aktuálně nabízené DVR a NVR rozsahem počtu kanálů od 4 do 16. Platnost této akce je do 31. 6. 2021.
Nabídku CCTV od firmy Dahua  doplňujeme o další kamery s funkcí aktivního zastrašování (Active Deterrence). V provedení bullet jsou k dispozici kamery IPC-HFW5241T-AS-PV, IPC-HFW5541T-AS-PV a v provedení dome ball IPC-HDW5241H-AS-PV a IPC-HDW5541H-AS-PV. Díky perimetrické ochraně a aktivnímu zastrašení je možné upozornit narušitele v monitorovaném prostoru pomocí audio sirény a blikající bílé LED. Modely kamer v provedení dome ball obsahují navíc zabudovaný mikrofon.
Novým modelem v nabídce je malá WiFi PTZ kamera SD1A404XB-GNR-W řady WizSense se 4 násobným optickým zoomem,  AI a podporou SMD plus.
 
V oboru strukturované kabeláže zavádíme do prodeje datové rozdavače v šedé barvě. Aktuálně v naší nabídce najdete nástěnné rozvaděče 10“ vysoké 6U, 9U a také 19“ ve velikostech 4U, 6U, 9U, 15U, 18U. Stojanové rozdavače v šedé barvě nabízíme ve velikosti 42U s hloubkou 600 a 800 mm.
 
V oboru CEL-TEC nabízíme dva nové modely inspekčních kamer. Kameru Pipe Cam 40 Master + extra cable set s dvěma druhy kabelů. Balení obsahuje 40 metrový (ø5,2 mm) a 35 metrový (ø6,8 mm) kabel. Druhou novinkou je moderní kompaktní inspekční kamera PipeCam 30 Elite s 30 metrovým kabelem.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
VAR-TEC
Dvoudrátový široký závrtný magnetický kontakt, určený pro zápustnou montáž pro kovová vrata. Plastový obal, průměr vrtaného otvoru 19 mm, průměr krycího límce 24 mm, délka 30 mm, pracovní vzdálenost max. 25 mm.
AMC
Venkovní zálohovaná siréna s akustickou a optickou signalizací poplachu, s možností nastavit optickou signalizaci zastřežení zabezpečovacího systému. Použitím piezoměniče pro akustickou část a LED diod pro optickou signalizaci je odběr sirény snížen na minimum a k zálohování tak postačí menší akumulátor (1,3 Ah, 2,4 Ah). Optickou signalizaci zajišťují dvě výkonové LED, které blikáním signalizují poplachovou informaci, volitelně informaci o zastřežení systému i poruchové stavy sirény.
Kamerové Systémy
HIKVISION
Akce - K záznamovému zažízení HDD 2TB se slevou 50%. Standardní NVR pro 8 IP kamer. 8x IP kamera max rozlišení 8MPx maximální datový tok 80Mb / 80Mb (záznam / výstupní) 1x AUDIO IN / OUT - pouze pro obousměrnou audio komunikaci rozlišení pro záznam 8Mpx/6Mpx/5Mpx/4Mpx/3Mpx/1080p/720p podpora VCA (SMART funkce). Základní funkce - detekce překročení čáry, vstupu do objektu 1x HDMI s maximálním rozlišením 4K 1x VGA s maximálním rozlišením FullHD(1080p) 1x SATA HDD s kapacitou max 6Tb.
DAHUA
Venkovní bullet IP kamera řady Pro AI Series s audio-vizuální sirénou pro aktivní odstrašování. Fixní objektiv 2,8 mm (úhel 102°), smart IR přísvit 60 m. Rozlišení 5 Mpix. Kamera je vybavena inteligentní detekcí (AI umělá inteligence + IVS pravidla - ochrana perimetru, rozpoznání osoby a vozidla, klasifikace objektů, počítání osob, detekce tváří apod.). Slot pro SD kartu.
DAHUA
Malá venkovní antivandal PTZ kamera, WiFi připojení, 4 Mpix rozlišení, 4 násobný optický zoom, vysoká citlivost snímače. Otáčení kamery 0°-355°, naklápění 5° až 90°. Napájení pouze 12V=/3-8,5 W. Krytí IP66, antivandal IK08, černá barva.
Strukturované Kabelážní Systémy
LAN-TEC
19“ nástěnný datový rozvaděč se skleněnými dveřmi, dodávaný ve smontovaném stavu. Pevná svařovaná konstrukce, skelet z ocelového plechu, šedá prášková barva. Skleněné dveře umožňují okamžitý přehled o stavu zařízení uvnitř rozvaděče. Vhodné pro malé sítě nebo koncová místa velkých sítí.
LAN-TEC
Stojanový rozvaděč PSD má osazené přední skleněné dveře a zadní dveře perforované rovné. Rozvaděč je určený pro instalace, kde je požadovaný rychlý přehled o stavu uvnitř umístěných zařízení. Při zvýšených nárocích na ventilaci je možné horní kryt rozvaděče osadit ventilační jednotkou. Kombinace předního skla a zadní perforace zajišťuje pro nucené chlazení optimální proudění vzduchu celým tělesem rozvaděče.
Spotřební Elektronika s Nápadem
Špičková kompaktní inspekční kamera CEL-TEC PipeCam 40 Master s dvěma druhy kabelů v balení: 40 metrový a 35 metrový. Vodotěsná barevná kamera 1/3” SONY CCD s odolným safírový sklem Digitální počítadlo odvinuté vzdálenosti - zobrazení na monitoru Vodotěsné krytí IP 68 Silný přísvit kamery 12x LED s možností plynulé regulace Široký úhel záběru 120° Záznam videa jedním stisknutím 2 tlačné kabely v balení: 40 metrů o průměru 5.2 mm (modrý) a 35 metrů o průměru 6.8 mm (červený)