Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin duben 2022

Vážení obchodní přátelé,

přicházíme s dalším letošním info-bulletinem, ve kterém Vám přinášíme aktuální novinky a informace.
Úvodem bychom Vás rádi upozornili na běžící akci na sortiment audio/videotelefonů a dveřních stanic značky V-line. Za dosažený kumulativní nákup do 31. května 2022 můžete získat zajímavý dárek v podobě doplňků pro nadcházející cyklistickou sezónu a praktický batoh pro Váš notebook. Více informací získáte na našich webových stránkách.
V březnu jsme se nově stali smluvním distributorem předního českého výrobce IP přístupových systémů, společnosti 2N. Výrazně jsme tím rozšířili sortiment IP EVS a navýšili skladové zásoby. Zároveň jsme posílili obchodní a technické oddělení o nové kolegy a jsme připraveni s Vámi spolupracovat na všech projektech bez ohledu na jejich rozsah. 
Od 4. dubna 2022 již se zbožím nezasíláme fakturu, ale pouze dodací list. Vystavené faktury každý den zasíláme elektronicky emailem a současně je možné tisknout a stahovat faktury ve formátu PDF po přihlášení do Vašeho účtu na e-shopu.

V oboru EZS rozšiřujeme nabídku vnitřních detektorů o detektory od výrobce Hikvision, které umožňují nastavení odporového vyvážení pomocí přepínačů. Jedná se o PIR detektor DS-PDP18-EG2(P) a detektor PIR+MW s antimaskingem DS-PDD12-EG2. K výrobkům Jablotron nově nabízíme montážní box TB-01Z pro bezdrátový detektor zaplavení LD-81. Pro termostaty JA-150TP, JA-110TP a TP-115 je nově k dispozici stojánek TB-02T a distanční rámeček TB-01T pro montáž do krabice KU68.
 
Na základě změny cen výrobce Hikvision došlo 15. 4. 2022 v oboru CCTV ke snížení prodejních cen u většiny položek o cca 2%. U LCD monitorů bylo snížení cen výraznější. Naopak mírné zdražení nastalo v sortimentu PoE switchů. V příloze zasíláme Váš individuální ceník, kde je promítnuta změna jak koncových, tak i prodejních cen v našem sortimentu. Aktuální zajímavou novinkou mezi výrobky Hikvision je nový typ zcela autonomně fungujícího kamerového setu DS-2XS2T47G0-LDH/4G/C18S40(4mm), který má integrovaný LTE modem, napájení zajišťuje solární panel s lithiovou baterií o kapacitě 23,2Ah. Tato druhá generace solárních kamerových setů je uvedena na trh s výrazně nižší prodejní cenou.
Od výrobce Dahua nabízíme nově v prodeji řadu rekordérů s čipsetem -I3 pro šestnácti kanálové modely, například XVR5116HS-I3 a XVR5216AN-I3. Dále do nabídky zařazujeme software DSS Express, jako moderní nastupující řešení oblíbeného programu Smart PSS. Tento software je do 64 kanálů k dispozici zdarma, od 64 do 256 je licencovaný. Současně nabízíme i projektový software DSS Pro 8, který je určen pro správu systémů nad 64 kanálů s architekturou klient-server včetně doplňkových rozšíření a modulů.
 
Nabídku IP videotelefonů Dahua rozšiřujeme o čtyři nové typy monitorů řady VTH2621. Jedná se o cenově atraktivní výrobkovou řadu, která nabízí standardní připojení LAN nebo WIFI a to v bílém nebo černém provedení. Další novou řadou monitorů je VTH2622. Zde naleznete dva typy monitorů, které kromě standardního připojení LAN/WIFI umožňují také dvou vodičovém zapojení. K modulárnímu systému dveřních stanic Dahua lze nově zakoupit modul čtečky VTO4202F-MR1 pracující na technologii EM 125kHz.
 
Ve strukturované kabeláži nabízíme nejprodávanější metalické datové kabely LAN-TEC v akční nabídce. V sortimentu datových rozvaděčů zařazujeme do prodeje náhradní zámky AC.LOCK.W01 pro nástěnné rozvaděče a AC.LOCK.P0D pro stojanové rozvaděče.

V oboru CEL-TEC upozorňujeme na novou inspekční kameru PipeCam 30 PT Observer, která je vybavena 30 metrovým tlačným kabelem o průměru pouhých 28 mm, otočnou kamerou s úhlem záběru 360° horizontálně a 180° vertikálně. K dispozici je také velký 10.1" LCD monitor s digitálním měřičem vzdálenosti a klávesnicí. Jedná se o zařízení určené pro inspekci kanalizací, odpadů, drenáží, studní, komínů atd. Kabel i kamera jsou ve vodotěsném provedení.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
HIKVISION
Digitální duální PIR detektor pohybu s nastevením vyvažovacích odporů pomocí jumperů a PET imunitou 10kg. Infrapasivní detekce se záběrěm 86° a dosahem 18 metrů. Detektor dále disponuje digitální teplotní kompenzací a tamperem proti sejmutí z montážního podkladu.
Kamerové Systémy
HIKVISION
IP bullet kamera, která má integrovaný LTE modem, napájení zajišťuje solární panel s lithiovou baterií o kapacitě 23,2Ah. Tato druhá generace solárních kamerových setů je uvedena na trh s výrazně nižší prodejní cenou. Důležité vlastnosti: 1/1.8 Mega Progressive Scan CMOS čip s maximálním rozlišením 2688 x 1520 objektiv se záběrem 95° technologie ColorVu 2.0: barevné vidění 24/7 světelná citlivost 0,0005 lux, F1.0 (AGC ON) / 0Lux při IR integrovaný mikrofon a reproduktor PIR čidlo dosah až 15 metrů, úhel detekce horizontální 100°, vertikální 80° WDR 120dB podporuje záznam na micro SD kartu (max. 256GB) napájení 12VDC/solární panel
DAHUA
Plně hybridní DVR řady WizSense s AI umělou inteligencí. Záznam v rozlišení až 5-N Mpix (podrobnosti o rozlišení) pro 16 kamer nebo 16 + 8 IP kamer. Pozice pro dva SATA disky. HDMI/VGA výstup, audio, RS485, ovládání USB myší. OSD menu kamer po koaxiálním kabelu. Pokročilé inteligentní videoanalýzy obrazu (AI - umělá inteligence + IVS pravidla, střežení perimetru, klasifikace objektů osoba/vozidlo, detekce a rozpoznání tváří, databáze). Snadná instalace, přístup přes webové prohlížeče, Smart PSS software a mobilní aplikaci DMSS.
Elektronické Vstupní Systémy
DAHUA
Vnitřní zobrazovací handsfree jednotka pro IP videotelefony řady DAHUA s barevným LCD 7" dotykovým displejem, se slotem na microSD kartu (není součástí balení), reproduktorem a mikrofonem. Je určena pro povrchovou montáž. Komunikace po SIP protokolu, ve venkovní jednotce musí být SIP firmware. Možnost připojení až 20 dveřních jednotek a 8 externích IP kamer Dahua, možnost připojení tlačítka zvonku od bytových dveří, 6 alarmových vstupů a 1 výstup, hodiny a datum.
Spotřební Elektronika s Nápadem
Inspekční kamera CEL-TEC PipeCam 30 PT Observer je vybavena 30 metrovým tlačným kabelem, otočnou kamerou 360° horizontálně, 180° vertikálně a průměru pouhých 28 mm, velkým 10.1" LCD monitorem, digitálním měřičem vzdálenosti a klávesnicí. Jedná se o zařízení určené pro inspekci kanalizací, odpadů, drenáží, studní, komínů atd. Zobrazovací jednotka 10.1“ je umístěna v horním víku. 30 metrový tlačný kabel je obalený skelným vláknem (pružný, pevný). Kabel i kamera jsou vodotěsné.