Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin duben 2021

Vážení obchodní přátelé,

v sobotu 20. března 2021 jsme zveřejnili nové webové stránky s řadou novinek. K dispozici je přehledné zobrazení webových stránek a košíku v tzv. responzivním designu, snadnější přehled sortimentu a výběr výrobků s dalšími doplňujícími informacemi. Jednoduché filtrování výrobků podle ceny, skladové dostupnosti, značky a technických parametrů. Plánujeme dále pokračovat ve vylepšování našeho webu a přidávání dalších funkcí. Uvítáme od Vás jakýkoliv komentář nebo navržení úprav, které považujete za důležité pro příjemnější nákup na našem webu/e-shopu.
 
V oboru EZS rozšiřujeme nabídku požárních detektorů o miniaturní opticko kouřový detektor SDA-20-S v dalších barevných variacích. Kromě již zavedené bílé je nyní možné vybrat i světle šedou nebo matný chrom.
 
Nabídku sortimentu CCTV od firmy Dahua rozšiřujeme o 5 Mpix Full color analogovou kameru HAC-ME1509TH-PV s barevným nočním obrazem, doplňkovým bílým LED přísvitem a kameru v rozlišení 8 Mpix HAC-HFW1800T-A. V nabídce speciálních IP kamer je k dispozici malý modul se zápustným objektivem pro skrytou montáž IPC-HUM8231-L1, který se připojuje k webserveru IPC-HUM8231-E1. Mezi speciální kamery přibyla panoramatická kamera IPC-EBW81242 s "rybím okem" pro montáž na strop. U autonomních kamer, určených pro řízení vjezdů, čtení RZ a otevírání závor, jsou k dispozici dva nové modely. Jeden s malým dosahem čtení ITC215-PW6M-IRLZF a druhý s velkým dosahem ITC237-PW6M-IRLZF1050. IP rekordéry doplňujeme o výkonné záznamové zařízení NVR5208-4KS2 řady Pro s AI (umělou inteligencí). Tato technologie nabízí, kromě standardní detekce, perimetrickou ochranu objektu s klasifikací osob a vozidel, a také podporuje rozpoznání tváří a RZ.
 
V přístupových systémech doplňujeme do nabídky miniaturní autonomní kódovou klávesnici KM1-mini v masivním kovovém provedení pro vnitřní i venkovní použití s možností trvalého odkódování/zakódování. Výstupní signál ze čtečky je v provedení relé. Novinkou v domácích telefonech V-line je zdroj VT-SEPv2+PS2 na DIN lištu s výstupním napětím 24 V DC/2,5 A. Zdroj obsahuje i směšovač napětí a dat pro videotelefony.
 
V oboru CEL-TEC upozorňujeme na multifunkční pracovní svítilnu WL380 Magnetic, která je vybavena nabíjecím akumulátorem, dvojicí LED světel o výkonu až 380 lm, LED indikací stavu baterie, magnetem a hákem na zavěšení. Vše v odolném, kompaktním a snadno použitelné provedení.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
VAR-TEC
Autonomní opticko-kouřový detektor s akustickou signalizací poplachu a poruchy. Detektor je napájen vestavěnou lithiovou baterií s životností 10 let. Na přítomnost kouře reaguje detektor svitem LED diody a aktivací sirény. Při poplachu lze detektor umlčet na 9 minut stiskem tlačítka. V ceně výrobku je započítána lithiová baterie.
Kamerové Systémy
DAHUA
Venkovní kompaktní Starlight Fullcolor kamera s aktivním zastrašováním při detekovaném pohybu. Kamera je vybavena audio sirénou a dvojcí výstražných barevných LED (červená a modrá). Fixní objektiv 3,6 mm (úhel 83°), bílý LED přísvit 40 m. 5 Mpix rozlišení, kovový kryt, kabel prochází středem držáku kamery.
DAHUA
Venkovní antivandal fisheye IP kamera s "rybím okem" (horizont. 180°), IR přísvitem a zabudovaným mikrofonem. Při montáži na strop umožňuje perfektní přehled situace všemi směry (360°), funkce obrazu (original, panorama, double panorama, 1+3, Eptz, 4 obrazy). Rozlišení 12 Mpix. Kamera je vybavena několika typy inteligentních detekcí (detekuje průchod, vstup do vyznačené oblasti, vytváření Heat Map, počítání osob, řízení front, tvorba reportů a statistik).
DAHUA
Robusní kompaktní antivandal IP kamera vybavena LPR softwarem pro rozpoznání a záznam registračních značek vozidel (RZ) při rychlostech do 60 km/h, je vhodná pro vjezdové a parkovací systémy. Kamera může fungovat zcela autonomně, má relé vstupy i výstupy pro připojení k indukční smyčce nebo ovládání závory vjezdu. Na paměťovou kartu lze uložit až 10 tisíc záznamů. Kamera může na základě "white listu" ovládat vjezdovou závoru. Kamera má vysoce kvalitní 2 Mpix CMOS snímač, motorický objektiv 10 - 50 mm, IR LED přísvit 30 metrů. Dosah čtení RZ je 8-30 metrů..
DAHUA
Výkonné záznamové zařízení střední řady Pro s AI (Artificial Intelligence) umělou inteligencí. Tato řada nabízí standardní detekce, perimetrickou ochranu objektů s klasifikací poplachu (osoba, vozidlo), rozpoznání tváří z vytvořených databází a databázi RZ vozidel a další.
Elektronické Vstupní Systémy
VAR-TEC
Autonomní kódová klávesnice v masivním kovovém provedení pro vnitřní i venkovní použití s možností trvalého odkódování/zakódování. Výstupní signál ze čtečky je v provedení relé. Pro obsluhu dveří je možné dále využít vstup pro odchodové tlačítko.
V-LINE
Zdroj na DIN lištu s výstupním napětím 24 V DC/2,5 A a se směšovačem napětí a dat pro videotelefony řady V-LINE. Napájení 230 V AC/0,8 A.
Spotřební Elektronika s Nápadem
CEL-TEC
Multifunkční pracovní svítilna CEL-TEC WL380 Magnetic je vybavena nabíjecím akumulátorem, dvojicí LED světel (COB + bílá LED) o výkonu až 380 lm, LED indikací stavu baterie, magnetem a hákem na zavěšení. Vše v odolném, kompaktním a snadno použitelné provedení. Svítilna nalezne uplatnění při různorodých činnostech jako jsou například práce v domácnosti, opravy, kempování, řemeslné práce atd.