Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin červenec 2021

Vážení obchodní přátelé,

na našem eshopu jsme pro Vás připravili nové zobrazení informací o poskytované záruce na prodávané zboží. Tyto informace najdete v detailu každého výrobku a při prodeji zboží na dodacím listě. Aktuálně nabízíme pro montážní partnery delší záruku nad zákonnou povinnost na tento sortiment: Paradox, Hikvision, Dahua, V-Line, Commax (36 měsíců) a Erbi (60 měsíců).
 
Z důvodu zdražení vstupních materiálů na straně dodavatelů a nákladů na logistiku jsme nuceni s platností od 22. 7. 2021 upravit prodejní ceny. Zvýšení cen se týká sortimentu plechových boxů, napájecích zdrojů a příslušenství v metalické a optické kabeláži.
 
V oboru EZS na letní měsíce nabízíme v akční nabídce tři detektory řady JET (DT/DTM/PA) se slevou 45%. Série detektorů JET se vyznačuje pěkným a jednoduchým vzhledem, který je vhodný do různých interiérů.
V sortimentu vnitřní detekce zavádíme do prodeje nový duální detektor DT1 AM. Detektor obsahuje duální infrapasivní detekci, MW detekci s dosahem 15 m/100°, antimasking, PET imunitu a tamper pro detekci sejmutí ze zdi. K dispozici je homologace pro 3. stupeň zabezpečení.
 
U sortimentu Hikvision jsme výrazně navýšili skladové zásoby, abychom byli schopni zajistit dodávku uvedeného sortimentu i přes zhoršující se dostupnosti zboží.
V sortimentu analogových kamer Dahua zařazujeme, v rámci generační obměny, do prodeje kamery s označením -S2 pro modely s rozlišením 5 Mpix a poměrem stran 16:9 právě v tomto rozlišení. Všechna analogová záznamová zařízení s firmwarem vydaným od listopadu 2020 jsou s těmito kamerami plně kompatibilní. Starší zařízení je nutné aktualizovat. V sortimentu IP kamer je v nabídce nový model IPC-HDBW5442E-Z4E - 8-32 mm, který má 4 násobný zoom. Úplně novou generací rekordérů s obměněnou čipsetovou řadou je pak NVR4204-P-4KS2/L. Tuto řadu NVR budeme dále doplňovat o další modely s koncovkou „L“. Na letní měsíce jsme zařadili vybrané výrobky ze sortimentu Dahua do akční nabídky se slevou 50%.
 
Nabídku strukturované kabeláže rozšiřujeme o patch kabely v provedení LSOH C5e a C6 v různých délkách (0,25/0,5/1/2 metry).
 
V oboru CEL-TEC upozorňujeme na dva nové zajímavé výrobky. Spolehlivé zadní cyklo světlo Cliq s funkcí automatického brzdového světla, blikání a jas lze přizpůsobit v mobilní aplikaci pro iOS a Android. Duální kameru MK02 Dual Wi-Fi GPS, která je určena pro motocykly. Díky podpoře až 256GB microSD není problém uchovat desítky hodin záznamu ve FULL HD rozlišení. GPS modul zaznamená údaje o trase a rychlosti, WiFi usnadní rychlé nastavení, prohlížení a stahování záznamů do telefonu. 
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
AMC
Duální infrapasivní detektor s plně digitálním zpracováním signálu, MW detekcí s dosahem 15 m/100°. K dispozici je Antimasking, PET imunita a tamper sejmutí ze zdi. Citlivost nastavitelná ve 2 úrovních, digitální automatický čítač pulsů, teplotní kompenzace, vysoká odolnost proti RF rušení.
Kamerové Systémy
DAHUA
Venkovní kompaktní HDCVI kamera s vysokou citlivostí snímače technologie Starlight. Fixní objektiv 3,6 mm (úhel 92°), mechanický IR filtr, Smart IR přísvit 40 m, zabudovaný mikrofon. 5 Mpix rozlišení, funkce WDR (120 dB) a 3D/2D-DNR pro maximální kvalitu obrazu i v těch nejnáročnějších světelných podmínkách, kabel prochází středem držáku kamery.
DAHUA
Robusní venkovní antivandal dome IP kamera řady WizMind s motorickým objektivem 8 - 32 mm (úhel 43 až 15°), Smart IR přísvit 80 m. Rozlišení 4 Mpix. Funkce WDR (140 dB) a 3D-DNR. Kamera je vybavena algoritmy umělé inteligence a inteligentní detekcí (AI umělá inteligence + IVS pravidla - ochrana perimetru, rozpoznání osoby a vozidla, klasifikace objektů, počítání osob, detekce tváře, atributy tváří, přidaný a zmizelý objekt, heat mapy). Poplachový vstup a výstup, audio, slot pro SD kartu, napájení PoE nebo 12VDC/24VAC a Dahua ePoE standard. Otáčení ve třech osách.
DAHUA
Záznamové zařízení základní řady Lite s IVS inteligentní videoanalýzou. PoE napájení kamer. Tato řada nabízí mimo standardní detekce pohybu také podporu detekcí z kamer jako překročení čáry, vstupu do vyznačené oblasti, ztraceného nebo přidaného objektu, detekce tváří, počítání lidí a tvorbu heat map, ochranu perimetru, SMD+, atd.
Strukturované Kabelážní Systémy
LAN-TEC
Nestíněné propojovací kabely s konektory RJ45.
Spotřební Elektronika s Nápadem
CEL-TEC
Chytré zadní světlo Cliq nejen na kolo. Optimalizovaná viditelnost zezadu i ze strany, automatické brzdové světlo, funkce varování před odcizením, přizpůsobení blikání a jasu v mobilní aplikaci pro iOS a Android.
Duální kamera CEL-TEC MK02 Dual Wi-Fi GPS je primárně určena pro motocykly, ale může být použita stejně dobře v automobilu (s prodloužením kabelu zadní kamery). Díky podpoře až 256GB microSD není problém uchovat desítky hodin záznamu ve FULL HD rozlišení. GPS modul zaznamená údaje o trase a rychlosti a WiFi usnadní rychlé nastavení, prohlížení a stahování záznamů do telefonu. Součástí balení je také dálkový ovladač na kabelu s mikrofonem a indikační LED pro snadné a rychlé pořízení fotografie. Kamery jsou samozřejmě vodotěsné.