Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin červen 2022

Vážení obchodní přátelé,

před začátkem letních prázdnin přicházíme s řadou novinek a zajímavých informací. Od 20. 6. jsme rozšířili službu osobního odběru zboží o možnost vyzvednutí objednávek na 25 pobočkách naší mateřské společnosti ELKOV elektro. Službu můžete využít nejen jako nové odběrové místo, které je blíže Vaší firmě či bydlišti, ale také např. při vzdálenější montáži u zákazníka. Nově na našem e-shopu můžete v košíku v sekci „Výběr dopravy“ zvolit možnost "Vyzvednutí na pobočce ELKOV elektro".
 
Do nabídky zavádíme nové akumulátory AKKU SMART HEAVY pro použití v systémech, kde je požadován vyšší proudový odběr a nízký vnitřní odpor akumulátoru. Tyto typy akumulátorů jsou určeny především pro použití v UPS. Nabízíme akumulátory s kapacitou 7 Ah a 9 Ah. Předpokládaná životnost akumulátorů je 3 až 5 let.
 
V oboru CCTV od výrobce Dahua nabízíme nově v prodeji několik novinek v oblasti IP kamer. První novinkou je 4 Mpix kamera IPC-HFW5449T1-ASE-D2 s barevným nočním obrazem složeným ze dvou samostatných snímačů. První snímač je navržen pro získání nejlepší ostrosti ve viditelném spektru barev a druhý pak v infračerveném spektru. Uvedená kamera dosahuje tedy celkově vyšší hloubky ostrosti, kvality a světelnosti obrazu než u běžných modelů kamer. Další novinkou je PTZ kamera SD6C3425XB-HNR-A-PV1 s 25 x optickým zoomem doplněná o kombinaci funkcí rozpoznání osoby nebo vozidla v monitorovaném prostoru a automatického sledování pohybu. K dispozici je aktivní zastrašování pomocí vizuální a zvukové signalizace, včetně přednastavených vlastních zvukových oznámení. Kamera je vhodná ke střežení malých i velkých venkovních prostor a k ochraně perimetru střeženého objektu. V nabídce jsou k dispozici také autonomní kamery řady ITC s algoritmem pro čtení RZ vozidel ve 4 Mpix rozlišení. Například model kamery ITC437-PW6M-IZ-GN s dosahem čtení RZ až 30 metrů při rychlosti vozidla do 60 km/h.

V sortimentu přístupových systémů výrobce 2N je k dispozici nová zajímavá funkce u video interkomu IP Style s 10″ displejem. Tato venkovní jednotka nabízí možnost čtení QR kódu a na základě úspěšné autorizace následné vpuštění osoby do budovy. Návštěvníkovi je možné dopředu vygenerovat přístupový QR kód a poslat emailem. Návštěva při příchodu použije tištěný nebo v mobilním telefonu uložený QR kód. Vestavěná kamera na video interkomu IP Style přečte QR kód a umožní vstup do objektu. Tuto novou funkci je možné využít k povolení přístupu jednorázovým návštěvám, řízení parkoviště pro návštěvníky nebo krátkodobému pronájmu prostor.

V oboru CEL-TEC výrazně rozšiřujeme nabídku svítilen od špičkového výrobce Klarus. Jedná se o šest nových modelů vysoce výkonných ručních svítilen, které najdou uplatnění zejména pro profesionální použití u policie nebo jiných bezpečnostních složek. Tyto svítilny jsou vhodné i pro řemeslníky.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
VAR-TEC
Zálohovací akumulátor pro systémy, kde je požadovaný vyšší proudový odběr a nízký vnitřní odpor akumulátoru. Akumulátory jsou určené i pro použití v UPS. Předpokládaná životnost 3-5 let.
Kamerové Systémy
DAHUA
Venkovní bullet IP kamera řady WizMind vybavená duálním snímačem 1/1.8" pro velmi vysokou citlivost ve viditelném i infračerveném spektru světla k získání maximální kvality a ostrosti obrazu. Integrovaný mikrofon a reproduktor. Fixní objektiv 3,6 mm (75°). Smart IR LED 50 m. Rozlišení 4 Mpix s frekvencí 25 snímků/s. Kamera je vybavena AI umělou inteligencí: ochrana perimetru, rozpoznání osoby a vozidla, klasifikace objektů, počítání osob, detekce tváře, heat mapy, opuštěný/ztracený objekt.
DAHUA
Venkovní IP PTZ kamera řady WizSense s aktivním zastrašováním a funkcí automatického sledování pohybu. Umělá inteligence: ochrana perimetru, SMD Plus, Metadata: lidská tvář, lidské tělo, motorové vozidlo a nemotorové vozidlo. 4 Mpix rozlišení, 25 násobný optický zoom, IR přísvit 150 m, bílé LED 50 m. Integrovaný reproduktor s možností přehrávání přednastaveného i vlastního oznámení. Funkce WDR a 3D/2D. Otáčení kamery 360° (nepřetržité), naklápění -20° až 90°.
DAHUA
LPR algoritmus pro vyhledávání motorových a nemotorových vozidel a zápis RZ. Čtení RZ vozidel do vzdálenosti 3-6 m, rychlost vozidla do 30 km/h. Detekce vozidel: míra zachycení vozidla více jak 99%, podporuje rozpoznávání typu vozidla, barvy vozidla, kamera rozpozná detail řidiče a spolujezdce na předním sedadle, vozidla s licencí/bez licence. Míra rozpoznání vozidla více jak 95%. Je vhodná pro vjezdové a parkovací systémy. Kamera může fungovat zcela autonomně, má relé vstupy i výstupy pro připojení k indukční smyčce nebo ovládání závory vjezdu. Na paměťovou kartu lze ukládat snímky vozidel. Kamera může na základě "allow listu" ovládat vjezdovou závoru.
Elektronické Vstupní Systémy
2N
Videointerkom s dotykovým 10” displejem byl navržen, aby přitahoval pozornost v jakémkoliv rezidenčním nebo kancelářském projektu. Nabitý procesorem AXIS ARTPEC-7, full-HD kamerou a WaveKey technologií, 2N® IP Style definuje budoucnost interkomů. Výherce CE Pro BEST Product Award 2021 na výstavě CEDIA. Podpora RFID karet 125 KHz a zabezpečených karet 13,56MHz.
Spotřební Elektronika s Nápadem
CEL-TEC
Výkonná kompaktní outdoorová taktická svítilna Klarus XT11R vhodná také pro profesionální použití. Hlavní vlastnosti: špičková LED Luminus SST-40 o světelném výkonu 1300 lm a dosvitem až 300 metrů, 3 úrovně světelného výkonu + blikání Taktické uživatelské rozhraní s dvojitým přepínačem Stroboskop jedním stisknutím - nezávislé ovládání Nabíjení pomocí USB-C konektoru Vysokokapacitní nabíjecí baterie 2600 mAh (typ 18650) Voděodolné krytí IPX8 a odolné provedení svítilny.