Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin březen 2022

Vážení obchodní přátelé,

posíláme Vám informace o novinkách, které jsme pro Vás připravili na měsíc březen. Tento info-bulletin bude trochu jiný. Ani ne tak svým obsahem – stále se snažíme přinášet Vám novinky z jednotlivých oborů a zajímavé akce, workshopy a osobní setkání, která na letošek již plánujeme, a na která se těšíme. Je jiný tím, že ho připravujeme v nelehké době, která světem panuje. A vězte, že ani nám není tato situace lhostejná. Rádi bychom Vám touto cestou vyjádřili podporu a přání všeho dobrého. 
Na měsíc březen jsme pro Vás připravili dvě zajímavé akce HDD k nákupu sortimentu značky CCTV a Multimetr jako dárek k nákupu ústředen Paradox. V odkazech najdete bližší informace obou akcí a podmínky pro získání dárků. Nepřehlédněte také nově vypsané termíny prezenčních školení a webinářů v sekci školení.

V oboru EZS výrobce Jablotron rozšířil nabídku tísňových prvků JA-157J (tísňové tlačítko na ruku), JA-158J (bezdrátové nástěnné tlačítko) a JA-156J (multifunkční tísňové tlačítko). Sortiment vnitřní detekce doplňujeme o dva autonomní požární detektory FDA-123-S, FDA-100-S a magnetický držák, zjednodušující montáž a servis autonomních požárních detektorů řady FDA.

Sortiment Hikvision v oboru CCTV jsme rozšířili o celou řadu nových modelů IP kamer. Mezi ně patří několik kamer s funkcí ColorVu v provedení dome ball, které budou nově dostupné také v černé barvě. Dále jsme zavedli do nabídky mini dome kamery DS-2CD2E43G2-U (2,8mm a 4 mm) určené pro zápustnou montáž do podhledů. V nabídce PTZ kamer najdete spoustu novinek, mezi které patří například model DS-2DE5432IW-AE(S5) s rozlišením 4Mpix, 32x optickým zoomem, IR přísvitem až do 150 metrů a funkcemi Smart tracking a AcuSense.
V nabídce sortimentu Dahua upozorňujeme na nové verze napájecích PoE switchů označovaných V2 (PoE 2.0), například model PFS3009-8ET1GT-96-V2. Tyto switche nabízí nové funkce pro zvýšení spolehlivosti provozu kamerového systému. Jedná se o funkci „PoE Watchdog“ pro nepřetržitou kontrolu stavu portu a případný restart PoE při detekci výpadku komunikace s kamerou. K dispozici je také funkce „8-pin Assignment“ (napájení po všech vodičích současně) pro zvýšení možnosti zatížení a redukci poruch způsobených poškozením kabelu nebo konektoru. Funkce „Long Distance“ umožňuje přenášet data a napájení při snížené rychlosti 10 Mbps až na vzdálenost 250 metrů.

V oboru EVS rozšiřujeme nabídku samozamykacích zámků od českého výrobce ERBI o novou řadu 92/45. Zámky jsou určeny pro všechny interiérové a venkovní dveře se samozamykáním a funkcí panikové kliky. Šířka zámku 15 mm umožňuje snadnou výměnu za stávající zámek bez dodatečných úprav. Zámky mají protipožární a bezpečnostní certifikaci.

V oboru CEL-TEC upozorňujeme na nové zajímavé výrobky. Visací zámek CEL-TEC L3 na otisk prstu, poskytuje moderní a zcela bezpečný způsob ochrany vašeho kola, skříňky, garážových vrat, zavazadel a dalšího cenného majetku. Zámek je navíc dobíjecí, takže se nemusíte starat o výměnu baterií. Plné nabití zabere zhruba tři hodiny, zámek poté vydrží až čtyři měsíce v pohotovostním režimu. Další novinkou je Wi-Fi kamera SBTW PIR Tuya  s baterií a solárním panelem. K dispozici je ovládání kamery pomocí mobilní aplikace Tuya pro chytrou domácnost. Kamera dále nabízí noční přísvit (IR nebo bílá LED) až na 15 metrů, široký úhel záběru 105°, podporu až 128GB microSD karet pro ukládání záznamů, obousměrnou komunikaci a funkci detekce pohybu pomocí PIR čidla.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
VAR-TEC
Autonomní opticko-kouřový detektor s akustickou signalizací poplachu a poruchy. Detektor je napájen 9V baterií s životností 1 rok. Na přítomnost kouře reaguje detektor svitem LED diody a aktivací sirény. Kouř je detekován pouze v případě, že „zasáhne“ přímo detektor. Při poplachu lze detektor umlčet na 9 min. stiskem tlačítka. Baterie je součástí dodávky.
JABLOTRON
Bezdrátové multifunkční tísňové tlačítko JA-156J je zařízení určené k tomu, aby mohl uživatel aktivovat nouzový poplach v případě, když se ocitne v situaci, která to vyžaduje. Zařízení má několik funkcí režimů aktivace, které je třeba nakonfigurovat při registraci do systému prostřednictvím F-Linku.
Kamerové Systémy
HIKVISION
IP mini dome zápustná kamera, f4mm, WDR 120dB, AcuSense 2.generace. DEEP LEARNING - analýza na odfiltrování falešných poplachů, detekuje osoby či vozidla pro snadné vyhledávání v záznamu a pro úsporu prostoru na pevném disku.Nereaguje na plané poplachy, jako například déšť, sněžení, pohyb listů ve větru, střídání světla a stínu atd..
DAHUA
Výkonný PoE switch, 8 x 10/100 PoE, 1 x 10/100/1000 Mb uplink port, norma 3af, 3at, 3bt Hi-PoE, celkový budget je 96 W, přepěťové ochrany, kompaktní kovové provedení, police nebo nástěnné uchycení, napájecí zdroj součástí balení. Funkce PoE Watchdog umožňuje automaticky detekovat stav portu a restartovat napájení, aby obnovil připojení nekomunikující kamery.
Elektronické Vstupní Systémy
ERBI systems
Vchodový zadlabací elektromechanický zámek bez akustické signalizace pro všechny interiérové i venkovní profilové dveře s uzamčením bez klíčů. Rozměry zámku umožňují nahradit již dosluhující zámky bez dodatečných úprav. Bez panikové funkce-elektrické ovládání obou klik. S funkcí samozamykání, nejužší 15 mm zámek na trhu.
Spotřební Elektronika s Nápadem
Technologicky pokročilý visací zámek CEL-TEC L3 na otisk prstu poskytuje moderní a zcela bezpečný způsob ochrany vašeho kola, skříňky, garážových vrat, zavazadel a dalšího cenného majetku. Klíčové vlastnosti CEL-TEC L3: KLÍČ V PRSTU: S elektronickým visacím zámkem CEL-TEC L3 si už nikdy nedělejte starosti se ztracenými klíči nebo zapomenutými kódy! Ke kontrole přístupu využívá váš jedinečný otisk prstu.
Bezpečnostní Wi-Fi kamera s velkokapacitní baterií a solárním panelem CEL-TEC SBTW PIR Tuya vyniká dlouhou provozní výdrží, širokým úhlem záběru 105°, podporou cloudového úložiště, ovládáním pomocí oblíbené mobilní aplikace Tuya pro chytrou domácnost a nočním přísvitem (možnost IR nebo bílá LED) až na 15 metrů. Kamera dále nabízí podporu až 128GB microSD karet pro ukládání záznamů, obousměrnou komunikaci a funkci detekce pohybu pomocí PIR čidla.