Přihlášení

Přihlašovací údaje


LITES: spolehlivé systémy pro požární ochranu

LITES: spolehlivé systémy pro požární ochranu objektů

Jako certifikovaný distributor špičkových produktů jsme do nabídky nově zařadili sortiment značky LITES, která se specializuje na elektronickou požární signalizaci (EPS). LITES přináší na trh technologicky vyspělé a spolehlivé řešení požární ochrany, vhodné pro různé typy objektů. Tato česká společnost s více než 50letou tradicí je známá svou vysokou kvalitou a důrazem na bezpečnost.

Proč zvolit systémy požární ochrany LITES?

🔥 Spolehlivost

LITES staví na robustní technologii a nabízí produkty, které jsou navrženy tak, aby bezchybně fungovaly i v těch nejnáročnějších podmínkách.


🔥 Modularita a flexibilita

Ústředny MHU 116/117 jsou navrženy jako modulární systém, který umožňuje jejich snadné rozšíření a přizpůsobení konkrétním potřebám dané instalace.


🔥 Vysoká kapacita a rozšiřitelnost

Ústředny LITES mohou spravovat stovky až tisíce hlásičů, což je ideální pro rozsáhlé budovy a objekty s náročnými bezpečnostními požadavky.


🔥 Dálková správa systému

S moderními funkcemi, jako jsou dálkový přístup, monitoring pomocí GSM nebo ethernetu a zasílání SMS zpráv, poskytují systémy LITES kompletní přehled o stavu objektu také vzdáleně. Můžete tak sledovat, spravovat a ovládat systémy EPS z jakéhokoli místa na světě.


🔥 Jednoduchost obsluhy a víceúrovňová bezpečnost

Systémy LITES jsou navrženy tak, aby byly uživatelsky přívětivé a přehledné. Jejich obsluha se provádí přes intuitivní grafický displej s víceúrovňovým přístupem.


Zobrazit sortiment značky LITES

Jak vám může VARNET pomoci?

  • Obchodní a technická konzultace při přípravě a návrhu projektu.
  • Školení projektantů a montážních firem.
  • Technická podpora při realizaci stavby s cílem nalezení finančních úspor projektu.
  • Výpomoc technika s programováním systému v rámci první zakázky přímo v místě stavby.
Více informací

V případě zájmu o více informací, konzultaci nebo pomoc s výběrem ideálního systému EPS pro vaše potřeby nás neváhejte kontaktovat:
📧 eps@varnet.cz